lauantai 28. helmikuuta 2015

Hiihtolomaviikon puuhailuja

Ai, onko lomalla reissattu? On. Pennut ovat autoilleet ja käyneet Timon työpaikan tuotannon hallissa, Tuijan luona tutustumassa kissaan ja mudeihin ja Myllymäessä kyläilemässä. Automatkat meni alussa huutaen ja kotimatkalla nukkuessa. Tehdashallissa kaikki pennut tutkivat paikkoja hännät pystyssä, leikkivät reippaina, söivät ja kävivät hississä. Kisu Pöntinen ei tehnyt pentuihin vaikutusta, vaan koko sakki nukahti. Mudit antoivat ääninäytteen, mikä ensin ihmetytti pentuja, mutta nopeasti muditkin osoittautuivat kivoiksi kavereiksi. Ja Tuija leikkasi (taas) pentujen kynnetkin. Myllymäkien Keira-bc oli lapsenvahtina, kun nassikat ottivat päikkärit kevythäkissä. Myös lapinkoira Iiris kävi pentuja moikkaamassa, joten uusia tuttavuuksia on saatu. 

Satu kävi leikittämässä pentuja yksitellen autotallissa, missä ne eivät olleet ennen käyneet. Niiden olisi ehkä pitänyt antaa heräillä paremmin tai antaa tutkia tallia pitempään, koska leikkiminen ei oikein napannut. Ulkona sitten jokainen leikki Satun kanssa hyvin. Muutenkin pentuja on viety ulos tarpeille ja leikkimään yksitellen. Vinka on innokas leikkimään pentujen kanssa. Peppikin on ollut mainio leikittäjä ja yrittänyt myös komentaa pentuja. Täti Mukava ei ole siinä ollut kovin uskottava, kaikki pennut ovat välillä sen kimpussa. Jade eli Täti Kamala örähtelee kuin Kingin Jorma Sterling pentujen tullessa kohti. Kerran ovat tainneet päästä Jadea haistelemaan. Kun se seisoi paikoillaan kynsien leikkuussa...muuten käyvät ihan kuin tahallaan härkkimässä ruokakuppia, kun Jade syö...rohkeita kavereita. Onneksi Jade vain örähtelee ja sitä pennutkin tuntuvat ajoittain uskovan ja poistuvat takavasemmalle.

Saija kävi katsomassa pentuja aksavalmennuksen jälkeen. Hänen mielestään pennut olivat reippaita ja kookkaita. Otimme sitten vaa'an ja testasimme. Toinen mustista painoi 4100g ja Merleuros sai lukemiksi error ;) Vaaka punnitsee 4500g asti. 

Töppö

Rekku

Tepa

Alma



1 kommentti: