sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viides viikkokatsaus

Kysymykseen, minkälaisia pennut on ja onko niissä eroja, on vaikea vastata. Kaikki riippuu pentujen päivän kunnosta. Toisena päivänä joku toinen on nostanut osakkeitaan, toisena taas toinen. Eilen yksi oli mietteliäs ja tarkkaili, tänään se sama pentu oli aivan riiviö ja iski hampaansa kiinni kaikkeen liikkuvaan. Kaiken kaikkiaan ne vaikuttavat aika tasaiselta sakilta. Kaikki leikkivät keskenään ja ihmisen kanssa. Tällä hetkellä parhainta on taisteluleikki, mutta lelua ne eivät tuo ihmiselle voitettuaan sen itselleen. En tiedä, tarvitseeko niiden sitä vielä tehdäkään. Jos äitiinsä tulevat, niin ihan hetkeen eivät tuokaan ;) Koko porukka tepsuttaa ihmisen perässä ja tykkää tulla syliin ja lähelle. Tällä viikolla kävimme tutustumassa pannuhuoneen varastoon ja autoon. Varastossa jokainen tutki nurkat ja söi iltaruuan. Alkuun paikkoja tutkittiin vähän varovaisemmin ja kun vauhtiin päästiin, sai Timon luistimet ja roikkuvat pyyhkeet ja pallot kyytiä. Autohäkissä syötiin tänään yksi ruoka. Pihalla on käyty pissalla ja seikkailemassa. Heräsin toissa yönä merleuroksen huutoon. Koska kukaan pennuista ei yleensä huuda (ovat hyvin hillittyjä äänenkäyttäjiä), luulin jonkun olevan oikeasti pulassa ja menin hätiin. Siellä se hyppi ulko-ovea vasten ja tekaisi isot kakat, kun pääsi pihalle. Melkein siis sisäsiisti jo!

Ensi viikolle on hurjasti suunnitelmia ja on kiva päästä touhuamaan pentujen kanssa. Hiihtoloma osuu todella hyvään saumaan!

Tällä viikolla olin laiska kuvaamaan, mutta linkissä katsaus pentusten viidennestä viikosta. Ensi viikolla yritän saada tallennettua asioita vähän paremmin.


1 kommentti: