sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kaksi viikkoa täynnä!

Aika kuluu kuin siivillä! Pentulaiset ovat valloittaneet koko perheen, pentulaatikossa istuu milloin lapset, milloin aikuiset ja kyllähän niitä tuijottelisi vaikka kuinka pitkään. Ihania ovat!

Vinka on hellittänyt täydellisen äidin-tittelin yrittämisessä ja viihtyy pihallakin pidempiä aikoja, nukkuu välillä eri huoneessa ja menee pentulaatikkoon vain silloin, kun mamaa siellä kaivataan. Sitä sapettaa erityisen paljon, kun Jade ja Peppi pääsevät lenkille...se seisoo nojatuolin selkänojalla tuijottaen toisten perään. Toiset koirat ovat jättäneet pentumaailman rauhaan, eikä huoneen portti ole kiinni kuin meidän poissaollessamme. Ihanaa, kun osaavat käyttäytyä puolin ja toisin tässä asiassa hyvin. 

Pentujen kynsiäkin on leikattu ja Bio Sensor-ohjelma jatkuu vielä pari päivää. Tosin niillä on alkanut myös oma Kids cuddling-ohjelma, tytöt osaavat lällytellä niitä tosi hienosti. Mustalla nartulla ja Sonjalla on omanlaisensa suhde, pentu kömpii aina Sonjan jalkaan kiinni, kun Sonja on laatikossa. Alkuviikosta omatoimisimmat pennuista jo kakkivat itse! Kaikilla on nyt silmät auki ja liikkuminen on heti ottanut melkoisen harppauksen eteenpäin. Ne mennä vipeltävät hoippuen jo "pitkiä" matkoja. Ruoka-aikana on oltu paikalla ja Vinkan maitobaari on pentujen painonnoususta päätellen ollut auki ahkerasti.

Yritän laittaa videon huomenna, se ei jostain syystä nyt onnistu...

Musta uros eli Rekku ottaa rennosti punnituksessa.

Merletytöllä eli Töpöllä on jänskä, iso ruskea läikkä oikeassa lonkassa.

 Rekku, klassinen mustavalkea.

 Merleuros eli Tetty, joka on lähes aina menossa. Isoin pennuista.

 Musta narttu, Alma, suloisuuksien suloisuus.

 Tytöt unilla...

ja pojat unilla. Välillä on turvallista ottaa veikka kainaloon.

1 kommentti: